Home
Nieuws
Menu
Bestel Online
Thuisbezorging
Contact
Vacatures
Openingstijden
 

Al sinds 1996 doen wij iedere dag weer ons uiterste best om uw bestelling zo snel en warm mogelijk bij U thuis te bezorgen.

Wij hanteren een levertijd van 30 tot 40 minuten. Dit is uiteraard afhankelijk van waar de bestelling naartoe moet en het tijdstip van bestellen/afleveren. Zo is het logischerwijs tussen 17.00u en 19.00u wat drukker evenals op zondag. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden door het aantal bezorgers op deze tijden te maximaliseren. Desondanks kan het natuurlijk voorkomen dat uw bestelling niet binnen de nagestreefde levertijd bezorgd wordt, wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen worden pas klaargemaakt op het moment dat wij er zeker van zijn dat uw bestelling gelijk de deur uit kan. Ook hebben wij speciale warmhoudtassen met daarin warmhoudplaten. Op deze manier proberen wij ervoor te zorgen dat uw bestelling op de juiste temperatuur bij U afgeleverd wordt.

Uit veiligheidsoverwegingen hebben onze bezorgers beperkt wissselgeld bij zich. Wilt u toch met groot geld betalen geef dit dan even door bij uw bestelling, dan is dit geen probleem!

Mocht er ondanks onze goede bedoelingen toch iets mis zijn met uw bestelling dan kunt U uiteraard altijd contact met ons opnemen, via info@pizzarossini.nl of 0181-618160.

Eet smakelijk en tot ziens!


 
menutop
  Totaalbedrag: 

U bevindt zich nu in de demoversie,
omdat uw postcode niet binnen het bezorggebied valt.
wijzig postcode
menubottom
Powered by SalesBooster